onsdag 29. oktober 2008

"Mother I don't feel good"

Jeg elsker musikken til Maria Mena. Jeg elsker tekstene hennes. Favoritten er Monday Morning.
Hun har sluppet et nytt album nå, som heter Cause and Effect. Som seg hør og bør, satte jeg meg ned for å lese gjennom tekstene så fort jeg fikk sjansen. Dette førte til at jeg elsket plata allerede før jeg hadde satt den i spilleren.
Maria er sint på moren sin. Dette åpenbarer seg med fete typer allerede i første låt, Power Trip Ballad: "Now let her in on how he's the devil/he's just been falsely portrayed/But force her to stay at his house once a week/cause you wanna get laid/Hahaha"
Deretter følger de to singlene hennes, Belly Up og All This Time (Pick-Me-Up Song). Cause and Effect er den tredje låta på plata, og her har det første verset festet seg i hjernen min: "I can't laugh too hard, I'm on a diet/I'm trying to lose myself, you ought to try it/Just starve for six days straight, oh, it's a riot/Every Sunday night" Også i denne låta blir moren nevnt en del.

Spor nummer seks, Eyesore, byr på denne setningen: "I swear it's not my choice/But Ana has this voice" Det er den første sangen jeg har hørt som referer til henne, kan jeg si, uten å gå nærmere inn på det.

Self-fulfilling Prophecy (nr 9) er en dyster, dyster ballade, hvor hun i andre refreng sier: "In this town with well-intentioned mothers,/starving daughters, worried lovers/I swear to you I'll never eat again"
Tiende og siste spor, Dear..., er ikke skrevet til moren, men til en eks, såvidt jeg kan forstå: "My teen angst drove me to hurt myself/And I made you watch/Oh, the pain I must have caused/But by staying around you saved my life"

Jeg beundrer Maria. En gang skal jeg også klare å være så ærlig. Jeg skal bli forfatter, og jeg skal skrive bøker som er like såre og herlige som tekstene til Maria, og så skal noen sitte og lese dem og tenke det samme som jeg tenker når jeg hører Maria synge ut hjertet sitt.

Anbefaler alle å gå og kjøpe denne så fort de har anledning. Den er veldig verdt pengene.

søndag 26. oktober 2008

Politikk. (mine meninger)

Folk som stemmer FrP er ureflekterte.
Folk som stemmer Høyre er egoistiske.
Folk som stemmer AP, Venstre og SP er OK.
Folk sm stemmer SV er søøøde.
Folk som stemmer Rødt og Miljøpartiet De Grønne er elskbare og smarte. <3

(Det verste som finnes er unge folk med null peil på politikk som lar seg lokke av valgflesket til FrP, som billigere sprit og bedre veier. Ta å skjærp dåkker!!)

Kommer med mer politikksnakk når vi er nærmere valget, men spør dere nå: Har du peiling på politikk? Hva vil du stemme? Hvorfor?

lørdag 25. oktober 2008

WeekEND, not start.

Det ble som jeg i mitt stille sinn hadde spådd (og ønsket) av denne helga: Siden jeg hadde null sosiale planer, og masse lekser, endte jeg opp med å feire bursdagen til Britt Unni på diverse (OK, to) utesteder i byen. Første gangen jeg har vært på et (ja, to) utesteder, faktisk.. Vi hadde de koselig, og jeg hadde tradisjon tro ikke husket å ha med meg kamera, så dere får lage deres egne bilder inne i hodet deres. For å hjelpe dere med det, kan jeg si at Tina og jeg er de eneste som egentlig liker å danse, og at vi ikke var på Mocca. Og at Tina hadde bakt en kake som så ut som en festning med vollgrav rundt.

Verden er jammen meg et snilt sted.

Nå skal jeg liksom dusje, og senere musikke kjempehøyt. (Noe som jeg forsåvidt gjør _mens jeg dusjer, men ja..) Jeg vil også lese litt bok, også må jeg vel bare se på kjemioppgavene mine. Det er faktisk mulig at jeg får dem til denne gangen.. Men jeg vil drikke kaffe først. Jeg skulle hatt en DVD med Hannah Montana, så jeg vurderer å kjøpe det.

I'm starting to see it
Refuse to believe it
I'm addicted to your love

fredag 24. oktober 2008

Fan Party!

I'm speechless. Om bare fire dager starter en konkurranse der man kan ville billetter til THE BIG FAN PARTY med Tokio Hotel i en hittil ukjent europeisk by. Hva kan jeg gjøre for å sikre meg en billett? INGENTING!! *stressastressastressa*
Og ikke nok med det. Den 5. desember (i Fankrike) vil den nye Tokio Hotel-DVD'en bli sluppet. Den skal hete så mye som "Tokio Hotel TV - Caught On Camera" (ifølge mine kilder), og bestå av to discer: "The History" og "The Future". (+++masse info du ikke orker å lese..)
Bottom Line: Det skjer ting, og jeg blir STRESSA!

torsdag 23. oktober 2008

I have been a stranger in a strange land.

Jeg greier ikke historie, biologi, kjemi OG mammarollen på en og samme tid. It just ain't working for me. Takk for at pappa kommer hjem i dag... Og takk for at det er Skins i kveld, og for at jeg kan høre Bills stemme mens jeg kjenner den friske høstlufta, som jeg forresten elsker.



Sjekk prinsessa, da. Bursdagen hennes 9. august.

I kveld skal vi lese siste kapittel i Harry Potter og De Vises Stein. I morgen begynner vi på Mysteriekammeret.

onsdag 22. oktober 2008

Still the same.

Det blåser og det hagler, det regner og det snør. Planen er å lese til historieprøven i morgen. Jeg liker å fargekode notatene mine, og da jeg leste Harry Potter for Ida-Marie (søster) i går, ble jeg minnet om at Hermine Grang liker å gjøre det samme... Geeky - me? Næh.. ;o

To uker til moroa starter. Onsdag 5. november byr på russe-kick-off, hvor jeg er en av de få som ikke stresser med hva jeg skal være. Temaet er tegneserier, og da Tina sa lett hengslengt i går "Du skal vel være Nemi, du?", så var det problemet ute av verden. Offc skal jeg være Nemi! Jeg har jo både titusen tonn eyeliner, hvit foundation og nagler. ^^ Så er det som sagt EMA, og ikke minst: LONDON! De som er keen på at jeg skal være råglad og hyper på den turen (om du skal være med eller ikke..), kan trykke her, og så videre på "stem" et par-tre ganger - det er ikke mer som skal til! (Håper vi..)


Hør på denne:


Hun er så søt. Og hun sier ting som jeg tenker på. ^^

It's been in the past for a while
I get a flash and I smile
Am I crazy?
Still miss you, baby
It was real, it was right
But it burned too hot to survive
All that's left is all these ashes

Where does the love go?
I don't know
When it's all set and done
How could I be losing you forever, after all the time we spent together?
I have to know why I had to lose you
Now you've just become like everythingI'll never find again
At the bottom of the ocean

In a dream, you appeared
For a while, you were here
So I keep sleeping, just to keep you with me
I'll draw a map, connect the dots
With all the memories that I've got
What I'm missing, I'll keep reliving

This is it
Let go
Breathe

You don't have to love me for me
To baby ever understand
Just know I love the time we both had
And I don't ever want to see you sad
Be happy
And I don't wanna hold you if you don't wanna tell me you love me babe
Just know I'm gonna have to walk away
I'll be big enough for both of us to say
Be happy

mandag 20. oktober 2008

Jeg er bare et barn.

Jeg gikk til byen etter skolen i dag, jeg, med den intensjonen å skaffe meg nytt pass, siden det gamle gikk ut i sommer. Men tror dere det gikk? For det første var politikontoret skummelt, og jeg ante ikke hvor jeg skulle gå først, men så viste det seg at døra merket "politivakt" var veien å gå... Hm. Jeg gir det gamle passet til dama i skranken, og hun ser opp på meg og sier: "Du er ikke 18 enda, du?" Nei, tenk! Det viste seg nemlig at mamma eller pappa må være med meg for at jeg skal få pass. Lettere sagt enn gjort, pappa jobber jo 24/7 (i hvert fall lengre enn til halv fire, som er stengetid for politikontoret), og mamma er i Volda denne uka... Off, fikk meg en knekk der, jeg. Du mener kanskje jeg burdecvært klar over dette på forhånd, men jeg tenkte ikke over det, jeg, for jeg er vant til å fikse sånne ting selv, tenk. Blæhhh...

...jeg orker ikke å skrive mer.


Her bodde Marta og jeg da vi var på Vangshaugen.. ^^ (Usaklig.)

fredag 17. oktober 2008

Finn tre "feil"

Kan du finne tre fornyelser på disse bildene:



Ånei, stemmer det; du er mest sannsynlig ikke like opphengt som meg. OK, la meg hjelpe deg:



De to øverste er jo greie nok (selv om sminken ser corny ut), men hva med tennene?? Fant han plutselig ut at det ikke var noe stas å ha litt skeive tenner?



JEG synes tennene var mye finere før, jeg. No offence, Bill, men du bli snart for perfekt til at jeg kan ta deg seriøst.. Hva blir det neste? (Forslag?)

torsdag 16. oktober 2008

Ingen dans på roser...

Når vi snakker om freaky.. Ta en titt på 1:10 på dagens episode av Tokio Hotel TV. Jaaaaa, litt corny dans? Men her er det som er freaky: Bill er ikke den eneste som kan finne på å danse sånn..! En annen som danser KLIN likt (og da mener jeg helt, totalt LIKT!) er ... min egen, kjære far!! Ö ...ikke spørr. Kim Larsen og alkohol, say no more. (><)

Fra den positive siden: Han hadde vel glidd rett inn i familien. Bill og pappa på nyttårsaften, skulle likt å sett det. xD (Å, herre; galehus!!)

onsdag 15. oktober 2008

Skole åsånn..

Jeg har masse skolearbeid. Det er spesielt biologien som presser på. Den store, skumle Vangshaugrapporten skal leveres om bare ni dager, og jeg har, ikke overraskende, ikke begynt en gang. Det var det jeg visste... Jeg har også de omtrent 85 blomstene som skal monteres på ark, og jeg har historieprøve om åtte dager. Men klager jeg? Egentlig ikke.. Til forskjell fra visse andre, vet jeg at jeg er heldig som får lov til å studere, og jeg er også blitt velsignet med en hjerne som (stort sett) gir meg over gjennomsnittet gode karakterer. Jeg kunne selvfølgelig ha gitt faen og begynt å jobbe på en butikk as we speak, men hvor sitter jeg om ti år da? Sannsynligvis ikke på samme sted som når jeg er ferdig med utdannelsen jeg har begynt på. Jeg kjenner flere som har droppet ut av videregående, og bare jobber. De sitter uten generell studiekompetanse, og det vil kanskje ta mange år før de får tatt den opp igjen, hvis de i det hele tatt gjør det. Men mamma tok videregående, og pappa tok hele høyskoleutdannelsen sin, mens jeg gikk i barnehagen, så jeg sier ikke at det ikke aldri er for sent. Jeg vil også ut og se verden, men man kan ikke gjøre det fra en kasse på Rema. Just saying...

Dette ble et litt annet innlegg enn det jeg hadde tenkt. For ikke å ødelegge helt, så kan jeg oppdatere dere om det siste innen Tokio Hotel: De skal dele ut en pris på årets MTV Europe Music Awards. Det er jo allerede kjent at de er nominert i kategoriene Headliner og Best Act Ever (!!!), så jeg ser fram til denne utdeingen med stjerner i øynene. Nesten mer enn jeg ser fram til Londonturen med klassen, som starter drøye fire timer etter at EMA er ferdig. Hmmm... Jeg liker begivenheter.

Puss på 'er! ;*

mandag 13. oktober 2008

Let there be rock.

Høstferien min ble visst ikke bare en ferie fra skolen, men også fra bloggen. Internett er ikke førsteprioritet for meg lenger, jeg vil faktisk mye heller sette meg ned å se på TV eller lese en bok, eller rett og slett gå en tur. Lekser tar også en del av tiden min...

Som nevnt hadde jeg besøk av tante, bestemor og fetterne mine i ferien, og det var mye koseligere enn ventet, men så fikk jeg heller ikke mye tid til å trekke pusten. Det var først da de to turboene inntok huset at jeg innså hvilket rolig liv jeg egentlig lever... Jeg skal aldri bli voksen og få barn. I hvert fall skal de ikke være gutter.

Jeg skulle selvfølgelig ha lastet inn noen bilder og vist dere, men det tar litt tid før jeg gidder det...

Til slutt en liten historie fra i dag morgest. Mens jeg satt på bussen fikk jeg et sterkt og uventet kall om å kjøpe billetter til AC/DC. For de som følger med, så ble det altså lagt ut billetter til deres norgeskonsert på nye Telenor Arena kl 9 i morgest, og pappa satt nok allerede klar da jeg fikk mitt kall ... trodde jeg. For derfra gikk alt til helvete. PC'en min fungerer ikke til å logge på en hel del ting på skolen, og jeg fikk bittert erfare at dette også gjaldt Billettservice. Jeg lånte PC'en til Anniken, men den var veldig treig til å slå seg på (Hva er vitsen med å slå den av??), så klokken ble fem på ni før jeg kom meg på nett med den. Da ble jeg plassert i kø for å logge på (!), men den tok bare fem minutter. Det er en stor bare, for den neste køen tok en time! Litt før kl 10 begynte det å skje ting på skjermen (vi snakker hyppige oppdateringer og harddisklyder), men plutselig ... sviktet nettet. Over hele skolen. Svarte maiskorn! Jeg ringte pappa og hørte om han hadde fått det til. Og det ligger vel i kortene her at han ikke hadde det... Så ja. Det blir ikke noe rocking på oss.


Hva jeg egentlig skulle med de billettene, kan dere få fundere på selv. Jeg hadde ikke lyst å dra med pappa, og jeg har aldri likt AC/DC sånn utrolig godt. Si fra om dere tror dere har svaret.

lørdag 4. oktober 2008

Angel.

Be an angel for me, be an angel for me, be an angel for me please...
Take care of me, take care of me, never let me down...
When everything disgust me, when all that's left is ashes, when I feel like the world is leaving me, then be an angel for me...

Just be there.

Navnløs fan fic, del 4

Har no så lite å skriv om, så læll...

***

Det var slitsomt for Rita å kjøre bil gjennom hele Nord-Europa; hun greide nemlig ikke å sove i bilen, og når foreldrene foran henne byttet på å kjøre og å sove i passasjersetet, ble det veldig lite søvn på datteren deres. Ikke at hun hadde klagd så mye over det; hun visste at de ikke hadde råd til å ta inn på motell hver natt, så hun holdt seg så omgjengelig som overhodet mulig.
Selv om solbrillene var pakket godt inn i sekken nå, var de aldri ute av hodet hennes et eneste sekund. Øyeblikket hvor hun hadde trukket dem forsiktig av Bill og hvisket navnet hans, ble spilt på repeat inne i hodet hennes, og hun var nesten lei av å gå gjennom den om og om igjen nå, etter fire dager. De var snart i Praha nå, stadig lengre borte fra ham. Ville hun noen gang få se ham igjen?
”Det skal bli morsomt å besøke Hans, da, synes du ikke, Ritamor?”
”Ritamor” – hun hatet at moren kalte henne det!
”Jo da, det skal bli fint, selv om jeg tross alt har vært der en gang før”, svarte hun.
Hans var Ritas fetter, som for tiden studerte medisin i den tsjekkiske hovedstaden. Hans var en av hennes aller beste venner, og hun gledet seg til å se ham igjen, selv om tanken på at hun hadde møtt Bill Kaulitz fikk det til å blekne aldri så lite.
”Også skal vi i dyrehagen på onsdag, blir ikke det fint, Rita?” Moren var visst i skravlehumør i dag. ”Så får du sett de to isbjørnene, vet du, som du har snakket så mye om. De som er oppkalt etter de to i det bandet ditt! Du gleder deg vel til det?”
Rita sukket – høyt og tydelig, så moren skulle skjønne at hun ikke orket maset hennes. Visst hadde hun hatt lyst til å se isbjørnene Bill og Tom for en uke siden, men nå ville hun helst bare være hjemme i Hans’ leilighet og høre musikk og lese bøker. Hun hadde jo sett den ekte Bill nå – hvorfor skulle hun bry seg om en bjørn som het det samme som ham? Dessuten var det innmari synd på dem – isbjørnene altså – siden måtte bo i et land med et klima som var over femti grader varmere enn det de var skapt for, og siden de hadde altfor liten plass å bevege seg på. Det var grusomt mot dem, rett og slett.
Hun sukket igjen, og falt inn i en døs hvor Bill var det eneste hodet hennes var fylt med. Han var mye vakrere i virkeligheten enn på bilder. Nesten utenomjordisk.

***
...og det skumle er at Annelise (eller Ida?) sa at Bill så ut som noe utenomjordisk her en dag. Jeez..
Jeg aner forresten ikke hvor denne kommer til å ende. Man er jo på vei mot en intens romanse her, men det må jo være intriger for at det skal bli bra.. Men hodet mitt vil ikke ha intriger, det vil ha dans på roser og tulipaner. Hmmm...

onsdag 1. oktober 2008

Make, make, make a moose..

Jeg skulle liksom blogge, men så fikk jeg det ikke til.

Løsningen er å bare sprute ut med masse usaklig som jeg går og tenker på. Det pleier å funke. Og hvis jeg treffer en spiker på hodet uten å vite om det, får jeg kommentarer også! ;D

Neste uke, altså i høsteferien, får jeg besøk av min bestemor, samt min tante og mine to fettere, som er Jehovas Vinte. Hvordan de ble det, er ganske merkelig. Dere vet hvordan Jehova-folk har det med å gå fra dør til dør, eller på feltet, som tante sier? Vel, det var sånn. Hvem som helst kan rammes! Neida.. Du må sikkert ha en svakhet fra før. OK, skal ikke utdype, hun har klaget på at jeg har vist manglende respekt for menigheten hennes før... Hun er jo egentlig veldig kul, så det er ingenting med det!

Siste nytt er forresten at Bill har blitt voksfigur. F-R-E-A-K-Y! O.O




Jeg fant også noen bilder der fans hadde sneket seg med, men jeg skal spare dere og meg selv for den smerten å se dem kysse den kalde, livløse voksklumpen med de tomme øynene.. Hva er det jeg sier? Jeg er gal. ;o