tirsdag 31. mars 2009

Blogger jeg leser - anbefales!

Jeg leser bloggene til vennene mine for å følge med i livene deres, men jeg leser også noen andre blogger. Her er et utvalg, med begrunnelse for hvorfor jeg leser nettopp disse.

Susikju
Hun er søt og nydelig, og skriver fine ting. Liker at hun er ærlig på en indirekte måte, og at hun bruker mye bilder og sitater.

Kenza
Begynte å lese bloggen hennes mest fordi hun er TH-fan, men nå liker jeg hele personligheten hennes. Er ikke så begeistra for alle Dagens Outfit-postene, men ellers skriver hun bra og morsomt. Elsker også hunden hennes, Armani - han er så søt!

Toro
Hvem kan ikke like Toro, da?! Han er råsjarmis, kjempesøt og skriver dritbra om alt mulig random. Digger selvfølgelig videobloggene hans!

Linnéa
Hun skriver rett og slett så bra, er jo kjempeflink til å ordlegge seg! Hun kan få en tur på butikken til å bli topp underholdning, jeg digger det.

Redhead Gingerbread
De tar så sinnsykt fine bilder! Torunn og Helene er to herlige og nydelige jenter, som jeg aldri blir lei av å lese om. Kjempehyggelige er de også!

Liseliten
Sårt, men samtidig så vakkert. Elsker skrivemåten hennes, og ikke minst bildene.

Karianne (privat blogg)
Jeg liker å lese om hennes "daglige kamp" mot spiseforstyrrelsen og selvskadingen - det griper meg. Hun er kjempegod til å skildre hverdagen sin!

Lissis
Sånn ca hele Kristiansund følger vel med her.. Hun er rett og slett bare herlig, nydelige bilder og fine tanker!

søndag 29. mars 2009

Heilig.

M-hm. Blitt skikkelig dårlig på å oppdatere bloggen, jeg, da. Men men. Skulle egentlig legge ut et lite innlegg på fredag, men fant ut at det var bedre å la være. Vil ikke skape dårlige vibber. Om noen vil lese det, kan dere få spørre om å få se utkastet.

Russedåpen var ganske skøy. Litt langdrygt med så mange russ som skulle døpes, men det vart no liv. Som vanlig har jeg ikke bilder, men Tina har.. Jeg skrev russenavn på til sammen seks luer, hvorpå den siste var med ganske høy promille. Likevel ble det bra. (Jeg fucka opp G-en til Tina, men det var bare pga presset..x] ) .. Vors hos Tingeling med Attitude, Slow Motion, Millicent, Kakà, *Div japanske tegn*, Rosenborg og Min(n)i, og deretter til hotellet, så videre til en fyr som elsket techno og lo da jeg spurte om han hadde melodi grand prix-låta, Mocca - hvor mesteparten av tida ble tilbrakt på dassen med Marianne, og så soving på Mariannes sofa.

Fredag dro jeg til Jan på Gjeldset, og han lagde middag til meg.. ^^, ..før vi dro i bursdag. Anette stjal skilt (en A og en B), og det kom mange folk. Jeg var imidlertid veldig trøtt, så.. Ja, koselig kveld, i hvert fall. Lørdag dro vi hjem hit, og hadde blant annet en koselig Earth Hour med stearinlys, også så vi Hvordan bli dumpet på ti dager (søt film!). Da vi sto opp i dag hadde vi glemt å stille klokka, så middagen kom ganske tidlig.. Så dro jeg til Fræna på familiebursdag med mamma og pappa og Ida-Marie. Og nå sitter jeg her. Jeg skulle ha ryddet, men jeg orker ikke. Jeg skulle ha gjort skolearbeid.. Orker ikke. Jeg savner Jan.. Skikkelig. Også har jeg vondt i hodet. Burde spise noe.

omfg.. Har jeg blitt skikkelig dårlig til å ordlegge meg, eller? Æsj.

Langt og ustrukturert innlegg blir det i hvert fall. Men jeg har aldri hatt det bedre enn nå, tror jeg. Hvertfall ikke mye bedre.

mandag 23. mars 2009

Chinese.

Helga var så fin.. Fredagskvelden var vi på kino sammen med Remon og Tina og så "Menn som hater kvinner" (JA, den er så bra som alle sier - dra deg av gårde og se den om du ennå ikke har gjort det!), og resten av helga gjorde vi ... generelt veldig lite. Vi var bare sammen. Likevel gikk det så altfor fort. Det er så fint å tenke på.

Og nå har jeg en travel uke foran meg. I dag og i morgen blir brukt til oppgave i historie og filosofi. Onsdag får jeg besøk igjen (<3), men jeg må nok snike til meg litt tid med særemnet fordi om.. Jeg får ta å stikke New Moon i hendene på ham, og håpe at den fenger. (Ja, jeg har en kjæreste som har lest og liker Twilight, isn't is unbeliveable? ^^,) Torsdag er det russedåp (og heldigvis ble det ikke i Vanndamman, som det gikk rykter om, men på Quality Hotel, yey! Og fest på Mocca afterwards, offc.. x] ), og fredag skal jeg i bursdag til mitt kjære søskenbarn, Martin. 17 år har han blitt, og det betyr selvfølgelig å fylle leiligheten til storesøster opp med altfor mange folk og drikke seg drita. Thihi, det skal bli alle tiders! x] Og ja, jeg tar med meg Jan, han fortjener å møte Anette.. Resten av helga blir brukt til særemne, forhåpentligvis.. Og så er det en ny uke hvor det skjer fint lite, så da har jeg plenty med tid til å ta igjen kjemien og tilbringe tid med kjææææresten min (thihi, bare veldig morsomt å si det.. x] ).. Og så er det påskeferie, hvor vi får besøk av bestemor, tydeligvis. Men det blir nok mye tid til overs da også!

Og jeg bare elsker The Killers og Lily Allen! Hvordan klarer folk seg uten musikk? Forklar meg det, noen!

torsdag 19. mars 2009

Solen skinte da jeg stod opp..

Jeg var svært lykkelig da jeg gikk til bussen i dag morrest, tross lite søvn. På skolen møtte jeg Marianne, som hadde store planer om å skulke historie for å få med seg danseshowet til en håndfull staute karer fra Oslo sammen med VG2, selv om vi i VG3 skulle se det rett etterpå. Som tidligere nevnt tar ikke mr. Kammerset fraværsføring så seriøst, så jeg så ingen grunn til ikke å henge meg på. Og joda, imponerende show, og absolutt verdt å se to ganger. Rundt regnet halvparten av alle skolens jenter gikk rundt med røde kinn og fniste resten av dagen.. Men jeg hadde nok mye av tankene på andre ting for det om. Og siden det nå er offisielt på Facebook, så kan jeg vel gjøre det kjent her i bloggen også: Jeg har fått meg kjæreste. Jupp, en sånn en som man går rundt og kysser på og tenker på hele tiden. Ikke verst.

Æ e gla i dæ, Jan Kristian - you rock my world! <3


Men nå må vi se til å få igang litt kjemioppgaver eller noe. Selv om det er ganske så vanskelig å konsentrere seg...

mandag 16. mars 2009

This is it.

Jeg fikk 5 på historieprøven, og russenavnet mitt ble Tokio Hotel. Marianne kjøpte dessuten en KJEMPEklump til meg i dag. Alle hjerter gleder seg. Og jeg har møtt en spesiell person. En veldig spesiell, veldig søt person. Jeg har problemer med å konse på kjemioppgavene mine, og jeg greier ikke å spise ordentlig. Jeg har konstant kiling i magen. Jeg smiler og ler av ingenting.

Forelsket, sa du?

Kanskje litt..

"Gla i dæ."

fredag 13. mars 2009

Det er fredagskveld.

Jeg kjenner at det er helg. Jeg kjenner det mest på at jeg sitter og gjør ingenting kl halv elleve på kvelden uten å tenke på at jeg skulle gjort noe annet (vanligvis må jeg lese på en prøve eller rett og slett sove..). Også kjenner jeg det på at jeg har spist pommes frites, for her i familien spiser vi nesten bare biff og pommes frites på fredager, eller når jeg ikke har orket å krangle til meg taco da, som egentlig er ganske ofte.. Og som kjent spiser ikke jeg biff. Nei.

Men OK. Jeg sitter her, da. Og gjør ingenting. Jeg hører på Paramore, da. Off, hva er dette for noe? Er det et blogginnlegg? Har jeg drukket? (Nei, jeg har ikke det. Jeg går ikke så langt at jeg drikker på egen hånd, både av respekt for meg selv og av hensyn til naboene. Jeg kan dog være troende til å gjøre visse andre selvdestruktive aktiviteter alene, uten at vi skal gå videre inn på temaet.)

Men én ting kan jeg jo gjøre. Jeg kan linke til denne artikkelen, da. Den er ganske fin. Også kan dere tenke dere om to ganger før dere kjøper sminke fra L'Oreal igjen. Jaaa..

Gratulerer med dagen!
...Til alle svarte katter.

Og kutt!

torsdag 12. mars 2009

Torsdagsrefleksjoner og ønske om en hest å ri på.

Da var det torsdag - den dagen som, selv om størsteparten av den er OK, har brent seg fast i minnet mitt som den verste dagen i uka. Dette kommer utelukkende av at jeg har dobbelttime kjemi på slutten av dagen. Jeg sliter med å gjennomføre hver gang. Som tidligere nevnt er kjemi mitt verste fag. MEN - jeg fikk faktisk 5- på den forrige prøven, om elektrokjemi! Ö Tyder det på at jeg burde bli elektriker? Eller betyr det bare at jeg har begynt å gjøre en effort?

Anyways, i dag er grøtdag - de har grøt i kantina. 20 kr for en skål, og jeg sier det bare, det er verdens beste grøt, og du blir (altfor) mett! Så det er et pluss.. Et annet pluss er at jeg har fritimer i de to første, så nå, klokken kvart på ni, har jeg vært våken kun en time og sitter og drikker kaffe. Og jeg trenger ikke å tenke på å smøre niste en gang (jamfør forrige grøt-sekvens)! (Vi tar selvfølgelig forbehold om at det faktum at vi fikk tomatsuppe på tirsdag ikke medfører at det ikke blir grøt i dag.. Da blir jeg skuffa.) Så jeg må nok slutte å tenke på torsdag som den verste dagen i uka. Eller... Den er nok fortsatt den verste dagen i uka, men den er langt fra ille. Konklusjon: Jeg har det fint på skolen.

OOOOG...!! Jeg har fått de to første sesongene av SKINS på DVD! *Thank you Tina, I love juuuu!!!* I går så jeg fire episoder av sesong to, og herre, det er TV-underholdning på høyt plan! Om noen skulle ønske å holde meg med selskap mens jeg ser meg gjennom resten av sesong 2, og sesong 1 når jeg får den tilbake fra Lise, så er det bare å skrike ut!

En liten historie fra min hverdag helt på tampen:
I går, sånn rundt kl 7, så var jeg ute og gikk rundt Rensvik. Jeg går tur sånn ca hver dag for tiden.. Da jeg kom ned ved siden av Rensvikvannet og var på vei bort til gartneriet, møtte jeg på to jenter og en hest. Den ene jenta satt på hesten, og den andre sto på en sånn strømboks og skulle komme seg opp bak den første (hesten hadde ikke sal, nei, heldigvis..). Jeg gikk bare forbi dem, som jeg som regel gjør når jeg møter folk på tur, men så gikk det opp for meg at de sleit litt med å holde hesten rolig foran strømboksen. Så jeg spurte om de trengte hjelp, jeg. Mest fordi jeg elsker hester, og virkelig savner å holde på med disse fantastiske dyrene.. Jeg holdt hesten rolig mens den andre jenta kravla opp bak hun første. Hmm..

Om noen har en hest de trenger forrytter til, så skrik ut! Jeg dør etter en ridetur et par ganger i uka!

mandag 9. mars 2009

Hultsfred 09

Vår alles Kenza har stelt i stand i en konk hvor man kan vinne billetter til Hultsfred. Dette innlegget er dedikert til den konkurrasen, som går ut på at man skal skrive som om man var på Hultsfred.

Dette er fantastisk! I går så jeg The Killers live, og det var en helt utrolig opplevelse! Vi stod og holdt av plass helt frammest ved scenen i fire timer, og det var absolutt verdt det. Hele publikum var med og sang og hoppet, stemningen var fantastisk! Det absolutte høydepunktet var da de framførte Human og Mr. Brightside, det synes både Tina og jeg. (Ja, naturligvis er Tina med!)

Nå sitter vi utenfor vårt ringe hjem (altså teltet) og chiller med en cider og venter på at det skal bli dags å stille seg foran scenen til Regina Spector. Klokken er bare halv fem, så det er litt tidlig enda, men snart må vi nok begynne å rusle. Jeg gleder meg til å se henne, hun er så søt og har en så fin stemme!

Men selv om musikken står i hovedfokus her på Hultsfred, så foregår det selvfølgelig mye annet også. Vi har blitt hjent med mange svensker, blant annet Johan, som skulle ønske han var norsk (på grunn av black metal-kulturen, hihi, søt fyr) og Anna, som elsker Tokio Hotel, akkurat som meg. Anna og jeg er "naboer", og vi plagde livet av resten av beboerne i teltene våre (og øvrige naboer) da vi spilte Zimmer 483 og sang med til hvert ord i forgårs kveld. Ahh, hvilket liv!

Det eneste jeg trenger nå, er drømmegutten ved min side. Men hvor er han? Kanskje jeg finner ham i kveld.. Jeg skal holde dere oppdatert!

Puss och kram fra meg i Sverige!

søndag 8. mars 2009

Ja, jeg skal bli forfatter.

Er det ikke typisk at jeg blir kreativ akkurat når jeg ikke har tid til å være det?

Jeg skulle gjerne ha skrevet en bok nå. Eller i hvert fall fått tid til å tenke ut en bok. Jeg vet sånn halvveis hva den skal handle om. Det skal være fra mitt eget liv, obviously, og da gjerne fra slutten av tiende klasse til sånn ca i fjor eller nå. Eller noe. Det skal ikke være en biografi, men en roman. Omtrent som Tore Renberg skriver. Han blir nok min største inpirasjonskilde som forfatter. Jeg kommer til å bruke musikk like mye som han gjør, og jeg kommer til å skrive om vonde ting. Jeg gleder meg. Og gruer meg veldig. For ingenting gjør så vondt som å rippe opp i gamle sår. Jeg tror nok jeg kommer til å gråte over tastaturet med enn én gang. Men det kommer til å være verdt det.

Om denne boka blir skrevet i sommer eller om fem år vet jeg like mye om som du. Men den skal nok komme. Forutsatt at jeg lever, da.

lørdag 7. mars 2009

fredag 6. mars 2009

Friday I'm in love

Har jeg blitt skikkelig dårlig til å blogge, eller har jeg alltid vært det, bare at dere har forsøkt å være snille og kommentert even though, men så gidder dere ikke mer? Ett av to.. Kommentarer har det i hvert fall vært dårlig med de siste 4-5 innleggene. *snufs*

Kanskje det er bilder dere savner? Jeg må skuffe dere der, kameraet mitt ble nemlig frastjålet meg på en fest for tre uker siden. Så med mindre en av dere vil kjøpe et rosa Casio-kamera til meg, så kan jeg ikke gjøre noe med den saken.

I dag da jeg kom hjem fra skolen etter en svært ubehagelig busstur ble jeg med ett verdens lykkeligste jente. Noe av det aller beste jeg vet er nemlig pakke i posten, og det uavhengig om jeg må betale for den eller ikke. Og i dag var det ikke mindre enn seks CD-er fra cdon.com som ventet på meg. Ahhh, what a wonderful world!!

Herlighetene var:
The Killers - Hot Fuss
The Killers - Sam's Town
The Killers - Day and Age
Evanescence - Fallen
Paramore - Riot!
Lily Allen - It's Not Me, It's You

Kommer godt med i helga og de kommende ukene. Selv om jeg i dag har levert tidenes verkebyll, nemlig objektsamlingen min i biologi, har jeg fortsatt en historieprøve på mandag, samt særemne i norsk (sammenligning av bok og film til Mannen som elsket Yngve, om du lurte) og verdens teiteste religionsprosjekt som skriker etter oppmerksomhet. Også må vi jo ikke glemme kjemien. De timene har blitt noe av det mest ubehagelige jeg kan tenke meg. På alle mulige måter. Eneste positive er at læreren er grei. Denne uka har jeg ikke vært i noen av kjemitimene, though. Jeg tok en ufrivillig "du veit kæm", og skulket mandag pga at hele natten bestod av reise, forsov meg på tirsdag, lå hjemme og var syk på onsdag, var egentlig syk i går, men møtte opp pga biologien og dro hjem før kjemien, og i dag skulket jeg historie fordi jeg hadde fri i kjemi anyway, og mr. Kammerset tar ikke fravær uansett hva. Så, ja..

Keep rocking, folk!

torsdag 5. mars 2009

Det skulle bare mangle..

Tokio Hotel, Miley Cyrus, My Chemical Romance, Avril Lavigne.. Da skulle det vel bare mangle at jeg også begynte å elske Metro Station.




Trace Cyrus er litt av en skrue. Ida-Marie trodde ikke på meg da jeg fortalte henne at han er broren til Miley.


Klikk her. (Embedet var disablet..)