fredag 30. januar 2009

In need...

Først og fremst: Jeg har av en helt hemmelig grunn fått så godt syn at jeg ser hvor stygg headeren min er. Jeg ber derfor instendig om en ny, fra noen som kan dette med bilderedigering, og bruker et slightly mer pro program enn Paint.. Så, you know what to do, people! Her er noen bilder som kan være fine å ha:


(Disse to fine sammen!!)
(...og dette.)

(Random.)

Hvis du har veldig lyst, kan du bruke bilder fra Twilight også.

Får se om noen gidder nå, da...

Fargeteamet er forresten rød eller rosa..

Skulle gjerne skrevet mer, men linjeavstanden er fucka.

lørdag 24. januar 2009

"Jeg har ikke med meg ekstra sminke!"

Jeg har tidligere uttrykt min kjærlighet for Maria Mena. I kveld fikk hun årets Spellemann for Årets kvinnelige artist. Vel fortjent, så klart.

Om det ikke skjer noe utrolig uventet og sjokkerende utover kvelden, så er det nok Marias tårevåte ansikt som kommer til å få mest bildeplass i reportasjen fra Spellemann i VG i morgen. (Edit; selvfølgelig har VG vært raskere enn meg.. (Ny edit; VG har fordeler, bare les..)) Ja, for hun gråt. Og gråt. Hun fikk ikke fram så særlig mye, selv om så gjerne ville, og selv om Madcon så godt de kunne prøvde å oppmuntre henne. Gledestårer er jo et kjent fenomen, men hun brøt rett og slett sammen.

Og det er nettopp det jeg liker med Maria. Så nær, så intens, så ekte. Distanse finnes ikke. Hun er ikke den som smiler stivt og sier thank you tusen ganger. Gråten hennes sa jo mer enn de tusen ordene. Det finnes vel ingen andre som noen gang har fortjent en pris mer.

fredag 23. januar 2009

Du sklæi meg så nær inn på livet

En ting jeg ikke skjønner er hvorfor de som sitter bak meg på bussen av og til stikker kneet sitt inn i seteryggen min. Er det med meningen, eller vil de bare ha et sted å plassere kneet? Og hvis det er med meningen, hva er det med meg som plager dem? Vil de at jeg skal snu meg og se stygt på dem? Vil de at jeg skal snu meg og le av dem? En annen ting jeg ikke skjønner er hvordan det er mulig at jeg kan kjenne kneet deres i ryggen min, når det egentlig ikke er i kontakt med meg. Altså, det er kun setet som blir presset framover. Likevel kjenner jeg det. Likevel kan det være irriterende. Likevel kan det få meg til å tenke på dem, de som sitter bak meg.

Så hva om jeg hadde satt meg bak deg, og presset kneet mitt inn i seteryggen din? Ville du ha tenkt på meg da?

tirsdag 20. januar 2009

This is real, this is me, I'm exactly where I'm supposed to be now...

Jeg føler at jeg har så mange kreative og geniale tanker, og det er frustrerende at jeg ikke får brukt dem til noe. Jeg kan prøve å skrive en bok, men jeg har ingen slutt, og da blir det ikke noe av (men jeg HAR tenkt ut et lite drama til TH-fan ficen min, så kanskje jeg skal fortsette på den..). Så jeg tror jeg må vente til jeg blir *litt* mer voksen før jeg begynner på et slikt prosjekt. Så er det mine politiske tanker, da.. Ja, jeg har politiske tanker, men jeg gjør ikke noe med det bortsett fra å trekke fram FrP og Siv Jensen i de fleste diskusjoner (det verste jeg kan si om en person er at han/hun "sikkert stemmer FrP"). Så jeg tenkte jeg skulle melde meg inn i Rød Ungdom eller SU (ja, her kan du komme med forslag om hvilken!). Også skal jeg farge håret før vi drar til Tenerife.

Så - bok, politikk, og helst skulle jeg ha tatt bilder også. Men jeg er jo faktisk med i kameraklubben, da. Okey, dere skjønner sikkert ikke hva jeg mener. Jeg er rar, og jeg er ikke snill. SORRY.

Det verste er jo at jeg har begynt å bry meg skikkelig om skolen. Jeg gjør kjemileksene mine, tegner bokhyller med alle bøkene i Bibelen, og leser om fotosyntesen. Jeg har som mål å gjøre mitt beste i alle fag fram mot Graduation. For da skal jeg bli vampyr, og det blir ingen vei tilbake.

Oops, jeg har visst lest for mye Twilight...

søndag 18. januar 2009

Dobbelhelix.

Helga har bestått av skuffende lite Twilight-lesing. Til gjengjeld fikk jeg overveldende mye tid med vennene mine. Jeg pleier som regel å ha minst én dag hver helg hvor jeg såvidt er utenfor døra, og i hvert fall ikke er nødt til å ta på meg sminke. Men denne helga har som sagt vært annerledes, og det var en fin avveksling. Det at jeg har brukt ledige stunder på å gjøre lekser, var også en grei forandring. Kjemi og biologi er egentlig ikke så ille. Dessuten leste jeg ferdig Is-slottet av Tarjei Vesaas, og føler meg dermed veldig kulturell. Også har jeg fått dilla på dobbelhelixer og The Age Of Nero av Satyricon.

Men nå skal jeg altså legge bort skolebøkene og fokusere på Eclipse. Hvis ikke jeg må gå inn å spise noe først, da. Faen, jeg er akkurat som et Sims-menneske. Rekker ikke å gjøre noe jeg har lyst til, fordi jeg alltid må spise, dusje, sove eller gå på do. Nå er det ikke sånn at jeg spiller Sims, det har jeg ikke gjort på flere år, men Tina spiller det ganske mye. Og som nevnt over, har jeg tilbrakt mye tid med henne i det siste. For en venninnekveld er ikke komplett uten henne. Nemlig.

Dobbeltmoral. Dobbeltmoral. Dobbelhelix.

lørdag 17. januar 2009

fredag 16. januar 2009

Sinnsforvirra tiåring.

http://aldinabitch.blogg.no/

Underholdning, virkelig. Jeg skjønner ikke at det er mulig.

"hei sannnå kom jeg nettopp hjem fra skolen , siden jeg måtte sitte igjen ååhh ! så typisk assh .. jeg skulle jo egentlig til miranda i dag, men hun ville ikke fordi jeg måtte sitte igjen. !! hallo ? ?;S jeg lugga jo bare wilhelm litt as, siden han kalte meg hore !! jeg selger jo meg selv litt innimellom da , hvis det er det hore betyr..jeg er litt blond, tror jeg :Pmen uansett ! wilhelm kalte meg hore, han er litt feit da. og i dag veide jeg meg på vekten, det er sirka en uke siden sist. jeg veier nå 49 kilo. jeg er snart 11 år og veier 49 kilo.. kanskje det funket med smør i grøten ass, siden jeg gikk bare opp i vekt, samtidig som magen min krympet seg innover, dilisjøs ! men uansett assah , miranda ville ikke være med meg ! jeg må slutte å banke gutter as , siden .. de sladrer så må jeg sitte igjen og ingen vil være med meg utenom kasjmiara. tror jeg han heter. han er litt deilig, og vi banker hverandre og kliner litt innimellom.wilhelm blir litt sjalu, men likksom . . hva så? han syns jeg er en hore!! men kanskje horer er deilige da? isåfall er jeg det :D da har jeg sjangs på veldig mange .. he he ! og forresten !! jeg slo opp md Ivan i dag, fordi han så på meg.. ;S jeg liker ikke at folk ser på meg, vil ha m eg fdor meg selv .. !skjønner ?neivel !!! ingen skjønner meg , PISS ÅFF .. sorri for skrivefeil ass, men jeg sitter igjen og sover i timene !! så følger ikke med sjii!!! :D)<3>

What is happening to the world? ;o

torsdag 15. januar 2009

Maldivene, julen 2008.

Ingen er vel egentlig helt sikker på hva som har skjedd med håret itl Bill. Paparazzi-bilder fra Maldivene tatt i romjula er de eneste bildene som er offentliggjort av hans nye sveis, så det har oppstått en del spekulasjoner. Men de fleste har vel kommet fram til at han har fått noe som ligner mistenkelig på DREADS. ;o



(Hadde egentlig tenkt å vente til det kom et skikkelig bilde av håret hans, men det kan virke som han har gått i hi..)

søndag 11. januar 2009

Når knoklene blir til gele

Folka mine hadde planer om alle tinga jeg skulle bli
Gå på skolen i 20 årfor siden bli som de
Men det ække noen framtidi å klippe forstadsplenen
Enda en frustrert middelklassegutt
som vil ofre seg for scenen

For når knoklene bli til gele
er det ingenting i verdensom kan måle seg med det
For lykken er et badekarmed lunkent vann og såpeskum
Frihet og rettferdigheter at alle bor i blokk

Vel, de vil jo bare mitt beste
De er så bekymret for hva jeg skal bli
Det er bare en ting som bekymrer dem mer
og det er hva andre folkkunne komme til å si
For noe må de jo ha gjort galt
siden det skulle ende slik
Jeg som var så snill som barn
har blitt en skitten frik

Folka mine hadde planer
om alle tinga jeg skulle bli
Gå på skolen i 20 årfor siden bli som de
Men de har gjort en dårlig invistering
Utakk er verdens lønn
Jeg er borgerskapets utakknemlige sønn
som tråkket i salaten
og knuste mammas drøm


Det jeg gjør for tiden:
- Leser Twilight-serien (Eclipse at the moment)
- Hører på HIM, Satyricon og soundtracket til Mannen som elsket Yngve
- Ser på The Tribe, Friends, Scrubs og Hannah Montana
- Går turer og puster inn den friske lufta og gleder meg over at jeg lever

God natt. Jeg skal lese Eclipse og stå opp i morgen og se på The Tribe og drikke kaffe.

torsdag 8. januar 2009

Blogginnlegg.

Annelise er ansvarlig på Tenerife-turen vår, selv om Tina er den som har vært mest i Syden. For Tina eier ikke retningssans. Mens Therese og Cecilie snakker spansk. Det går bra, dette.

Jeg har funnet ut at jeg muligens kan bli trukket opp til muntligeksamen den 15. juni - the day of the rock. Fy faen. Ska'kke være mulig.

onsdag 7. januar 2009

Days and nights, mixed together

Jeg har egentlig ikke tid til å blogge nå... Men...

Jeg fikk så lyst.

Til å fortelle litt. Ikke om jula mi, ikke om nyttårsaften, definitivt ikke. Heller om framtiden min.

Jeg vet fortsatt ikke om jeg skal bli veterinær eller satse på media (type radio, journalist eller redaktør i et blad, musikkanmelder, filmanmelder, bokanmelder etc etc..). Det eneste jeg er sikker på er at jeg skal skrive bøker. Men jeg er ikke så ambisiøs at jeg satser på å leve av det alene.

Jeg skal heller ikke leve alene. Jeg skal ha en kjæreste, eller samboer, da, helst. Han skal være på min alder, opptatt av musikk og like te. Resten finner jeg ut når jeg møter ham. (Hvis jeg ikke allerede har møtt ham..?)

Det jeg ser mest fram til er en frisk start. En ny tid der alt er mulig. The sky is the limit.

Takk for meg. Må lese biologi...

Folka mine hadde planer om alle tinga jeg skulle bli
Gå på skole 20 år for siden bli som de
Men det æ'kke noen framtid i å klippe forstadsplenen
Enda en frustrert middelklassegutt som vil ofre seg for scenen