torsdag 24. januar 2008

Forumet...

Jeg tror at jeg må slutte å være så mye på forumet mitt. Nå er det blitt sånn at når jeg ikke er der, er det som om verden står stille. "Hvor en Animalphan nå?", liksom.. Neida, det er ikke så ille, da. Men jeg må slutte å være der så mye..

Det er bare det at jeg vet ikke hva jeg skal ta meg til hvis jeg ikke skal være der..

tirsdag 22. januar 2008

MTV og sosete sosing..

Bloggene mine går i surr...

De siste tre dagene har jeg vært syk. Nå er jeg tilbake på skolen, men jeg er fortsatt litt svimmel og sosete. Skal bli gøy...

Jeg kan fortelle dere om en hendelse fra... hvordan plasserer jeg et bilde rett under her? ...fra forrige uke, sjø..! Ja!! For.. Jeg så på MTV, jeg har begynt å se på MTV på morgenen, for mamma og pappa går meg på nervene, i morgest ble jeg til og med beskyldt for å ha magesår fordi jeg var så sur. Hva har det med magesår å gjøre, egentlig? Uansett, det som skjedde var at Tokio Hotel kom. Ja, men OK, den nyheten er litt gammel, men I GÅR, på DAGEN, DA var Tokio Hotel på MTV. 3 from 1, altså tre videoer på rad.. Nå er det friminutt, Cecilie, skal vi gå ut? Ja, vi kan jo det.. *brb* OK, tilbake! Ja, det var MTV, ja... Ehm, som sagt, 3 from 1, og de viste 1) Don't Jump, 2) Monsoon og 3) Ready, Set, Go!.. Jupps, all in English, og som kjent så takler jeg ikke Tokio Hotel på engelsk. Men hva skal du gjøre, når det kommer på TV? Gå? Skru over? Neeein, vi DUBBER, mann! x] Tingen er at jeg ikke kan alle tekstene i sin helhet på tysk, og når du i tillegg får den engelske versjonen pressa inn i hjernen, blir du rimelig forvirra. Såååå det hørtes noen lunde slik ut: " *mumler*For lagarrente finnnnt, komm und ekte sinnnt... *skriker ut* Achtung, fertig, loss unf lauf!!!" Mmmm, glad jeg var alene hjemme..

Forresten så tok jeg bilde da Don't Jump ble sendt på morgenen en dag, med mobilen min...


Ooooh, fine? xD Tingen er at videoen til Don't Jump er helt lik den til Spring Nicht, untatt noen småting, f eks at han IKKE HOPPA (!), og noen kameravinkler her og der... Det som slår meg, er at de måtte jo ha spilt inn den engelske samtidig som de spilte inn den tyske, men hvorfor har ikke vi (meaning: fansen) hørt noe om at det kommer en engelsk en da? Eller er det bare jeg som er treig, her?

I går, under 3 from 1, var BTW første gangen jeg har sett hele Monsoon-videoen, visste ikke at det regna på slutten, jeg..

torsdag 17. januar 2008

Jeg beklager på det sterkeste dette...

...men jeg må nødt til å skrive et innlegg om Bill.

Bill er... en pinne. TULLA!!

Eller nei, for han ER en pinne. (Men det er annen historie.)

Som dere ser på bildet, er Bill gankse liten der. Jeg tipper 15-16. Så gammel var han også da de holdt konserten i Oberhausen som er på Schrei-DVD'en. Og jeg liker faktisk Bill bedre når han var mindre. For da hadde han finere hår, også var han ikke så...voksen.

Dette er veldig uinteressant å lese for deg, jeg vet det.

Når jeg så på Schrei i går morgest før jeg dro til skolen, så fikk jeg vondt inni meg fordi Bill er så fin der. HAH, vondt inni meg, hva er det for noe, da???


"Lieber Kinder, esst nicht gesundent zu Hause, immer schon Burger essen", sa Bill på Zimmer 483-DVD'en. Ja, jeg synes ikke det ser ut som han mener det.. Synes du?

Hvis jeg noen gang møter Bill, så skal jeg.... Jeg vet ikke hva jeg skal. Forslag?

ÅÅÅÅÅH, jeg tror ikke dette innlegget skal handle om Bill lenger, for jeg kom akkurat på noe ganske artig som skjedde i går! Vel, jeg er på Tokio Hotel-forumet, og der var det lagt ut en link til en konkurranse hos Energy (radiokanalen). Du kunne vinne billetter til et slags show som skal holdes i Cannes i Frankrike den 26. januar, og dit skal Tokio Hotel. Det du måtte gjøre, var å skrive i en SMS hva du er villig til å gjøre for å vinne. Helt på impuls skrev jeg: "Jeg ville ha stått i heisen på Oslo Plaza en hel dag og sunget Tokio Hotel-sanger, og rett og slett vært levende heismusikk! (Og da skal det nevnes at jeg har heisskrekk!)" Jepp, og gjett hvem som ble ringt opp av Energy i går? Oh yes; me. Og før han ringte, var jeg ikke klar over at 1) for å vinne må man faktisk gjøre det man skrev, 2) en hel dag betyr EN HEL DAG, og 3) Oslo Plaza er 117 meter høyt og har en utvendig glassheis.. Det er nesten så man håper å IKKE vinne, vet du. Jeg er bare i delfinalen, nå da. Den endelige trekningen er på onsdag i neste uke. Uansett hvordan det går, så får jeg en CD i posten, da... (Jahh, sikkert råbra den, fra Energy, Norges hitstasjon! *Whiiii* -.-')

tirsdag 8. januar 2008

Syk i dag..

Annelise vil at jeg skal blogge mer, så da får jeg vel gjøre det... Har ikke skjedd så veldig mye spennende i det siste. Jeg har blitt admin på mitt elskede forum, ta en titt om du gidder (http://respect.diskusjonsforum.no). Også har jeg vært i Oslo på Nightwish-konsert, da! Det var virkelig storslagent. Egentlig skulle jeg dra alene og møte Karianne i Oslo, men så møtte jeg Britti og moren hennes på flyplassen, så da dro jeg sammen med dem. Flyet var over en time forsinka, men vi rakk heldigvis konserten. Britti hadde egentlig tenkt å dra alene fordi hun er så barsk, men så slapp hun nå det.. Vi hadde kongeplasser helt øverst på balkongen (har en følelse av at det var feil ord å bruke, men jeg kommer ikke på hva det egentlig heter), alle som var under 18 ble plassert der. De fleste satt, men vi sto, eller dvs jeg tvingte Britti til å stå hele veien. xD Men som sagt, det var en råbra konsert, og dagen etter møtte jeg Pey, som er en jente fra forumet. Hun er bare 12 år gammel, men det virka ikke sånn da jeg møtte henne, hun er veldig voksen for alderen. Jeg fikk julegave av henne også, det var koselig. [:

Jula har jeg ikke lyst å skrive noe om, bare at jeg ikke liker den noe særlig nå lenger.

I dag er jeg syk, og hjemme fra skolen. Jeg dro hjem etter de to første timene, som var matte. Senere i dag har jeg tenkt å rydde litt og gjøre litt lekser. Vi har et sånt spesi prosjekt i historie&filosofi, om samisk idetitet og blablabla, jeg må lete tak i noe på Wikipedia...

Jeg skal prøve å blogge oftere heretter. Jeg har så mye å følge med på på nettet, men dette er jo ganske viktig da, i og med at vennene mine IRL leser det. [: Jeg er blitt litt for opptatt av forumet i det siste, jeg må skjerpe meg...

Ja, også kan jeg jo nevne at jeg har flyttet ut på garasjeloftet vårt nå. Jeg har fått bad, og virkelig gjort det til mitt eget. (Det første du ser når du kommer inn er mange bilder av Bill, og som Annelise sa da hun kom inn på badet: "Han er jo overalt, jo!" xD)

På fredag blir det filmkveld igjen, og vi greier som vanlig ikke å bli enige om de to store spørsmålene: 1) Hva skal vi spise?, og 2) Hvilken film skal vi se? Jeg foreslo vafler, og en norsk film jeg nylig kjøpte meg, Sinus, som faktisk er ganske bra. Jeg har sær filmsmak, men jeg føler at filmene jeg liker har mening, da... Den verste filmen jeg har sett er Blades Of Glory, om du ikke har sett den: Ikke gjør det!! Men jeg tror det verken blir vafler eller Sinus på fredag, men det er helt greit. Så lenge vi ikke ser en skrekkfilm; dere vet jeg hater det!