onsdag 16. september 2009

Picz.

Livet mitt består for tiden mest av husarbeid, Facebook, Bloglovin, The Host og kos med kjæreste. Nå har jeg dratt den så langt at jeg også laster opp bilder.


Her er Lille Døde Hund. Han er kjempesøt, men ofte lei seg. Derfor trenger han mye kos og omtanke.
Fra da jeg var og ridde sammen med tante Britt. Dette er nyhesten hennes Baldur og meg. Søt.


Baldur.

Og Rovik, selvfølgelig, vår G. Rosea. Han liker sirisser, men akkurat nå er han inne i en fasteperiode. Av og til beveger han seg, og det er gøy.

Later.

tirsdag 15. september 2009

Hey

For dere som er interessert, kommer det nå en oppdatering.

Og den skal faktisk handle om meg og mine tanker om situasjonen. Hva som har skjedd med folk. For rundt fem min siden fant jeg ut at min slutten-av-ungdomsskolen-crush har flyttet inn med min nesten-hele-vgs-crush i en leilighet på Ullevål Hageby. Det er rart hva som kan skje. Det er også mange som har havna på folkehøgskole - 1,2,3,4,5 av bloggene jeg følger på Bloglovin forteller om det fantastiske livet der. Det er også noen som har tatt turen til utlandet. Og jeg? Jeg sitter nå her i Vuggaveien 5 i good ol' K-town, og ikke har jeg jobb enda heller. Men det kommer nok.

Vi vant jo ihvertfall valget da, folkens. Jensemann er igjen statsminister, og vi kan sove godt om natta. Jeg stemte selvfølgelig SV, mens mamma og pappa og Tina stemte AP. Sånt blir det resultater av.

Kanskje litt sent, men dere som stemte FrP, kan jo lese dette fra bloggen til Monica. YOU GO GIRL!

lørdag 5. september 2009

Automatisch



Dette er i ferd med å bli en ren TH-blogg, men av en eller annen grunn er det det eneste jeg klarer å skrive om for tiden! Her er i hver fall musikkvideoen til den første singelen fra det nye albumet Humanoid - Automatisch. Wow, så godt å se dem igjen!

torsdag 3. september 2009

Ånei!

Off, hvorfor skal jeg bo i Kristiansund og ha lite penger akkurat nå?? Hvorfor kan jeg ikke være student i OSLO med et digert STUDIELÅN jeg kan ta av, hvorfor hvorfor hvorfor???

Jeg snakker om dette!! At en heldig leser av Kenzas blogg får lov til å bli med henne og møte dem, ANSIKT TIL ANSIKT. Jeg skulle gitt alt, men det lar seg ikke gjøre. Det at vinneren ikke får varsel før dagen før, gjør det fysisk umulig for meg som ikke har bil å komme meg til Stockholm. Da måtte jeg hatt veldig mange penger, noe jeg ikke har, og ikke har jeg arbeid heller, så jeg tar ikke sjansen på å bruke sparepengene mine. Off, sier jeg bare. Hvorfor?

tirsdag 1. september 2009

Bill og Tom har bursdag i dag!!...

...og JEG hadde glemt det!! ;o Det var ikke før jeg så dette innlegget hos Kenza at jeg kom på det..

Uansett, GRATULERER MED DAGEN, GUTTER! 20 ÅR, YEY!!