søndag 14. juni 2009

Søndag, fra kjøkkenet.

Jeg tror skjebnen skjønte at den måtte være snill med meg etter forrige innlegg. Den gjorde det nemlig slik at jeg slapp kjemi muntlig, og dermed ble den eneste i hele kjemigruppa mi som verken kom opp i kjemi skriftlig eller muntlig! I stedet kom jeg opp i norsk, og temaet ble litteratur og språk i perioden 1870 - 1900. Utrolig nok er dette den perioden som interesserer meg mest, med både Henrik Ibsen, Amalie Skram og Knut Hamsun som sentrale skikkelser. Jeg har med andre ord godt håp, og relativt store ambisjoner.

I tillegg fikk jeg feriepenger i går, fra sommerjobben jeg hadde i fjor. Det ble 2000 kr, noe som kommer godt med når jeg reiser til Arendal om en knapp uke. Kamera kjøpte vi (les: Jan) i går, så nå får vi til og med dokumentert begivenheten!

Summe sumarum føler jeg igjen at verden smiler til meg, og jeg blir utsatt for mer lykke enn godt er for et lite pikehjerte.

Hva er du glad for for tiden?

onsdag 10. juni 2009

Dette innlegget fortjener ingen overskrift.

Det finnes enkelte dager hvor alt bare går imot en. I dag er en slik dag for meg. Det startet med at jeg forsov meg (åhh, klassisk!), men jeg rakk likevel å komme meg til skolen og finne ut at jeg IKKE kom opp i biologi muntlig i dag, selv om jeg håpte og håpte.. Det vil da si at jeg 1) ikke får dra til Oslo og se AC/DC på mandag, og 2) mest sannsynlig kommer opp i kjemi i morgen eller fredag. Og om du sikkert vet, så HATER jeg kjemi.

Jaja, greit nok. Jeg sparer jo penger. Og det var faktisk ganske lurt, i og med at tante ringte og fortalte at jeg IKKE får jobbe på fylkeshuset i år, slik som jeg gjorde i fjor. JAA, jeg vet jeg skulle ha spurt tidligere, men jeg er en generelt treig person..

Bottom line: Jeg sitter her med en sovende kjæreste (som dermed er liten kapabel til å gi meg trøst..), uten å få gå på konsert, med fire dagers svetting over kjemibøkene foran meg, og ingen utsikter til å tjene en eneste krone i sommer. Sa noen ti tusen på sparekonto? Det rekker jo ikke til noe. Studielån? Tror nok det, ja..

Heldigvis er det bare halvannen uke igjen til Hove, og jeg gleder meg vilt, selv om tre av dagene vil bli tilbrakt med å servere andre festivalgjengere øl. Jeg får jo se The Killers!!

onsdag 3. juni 2009

Rock Hard, F*** Safe

Tokio Hotel har designet en T-skjorte for H&Ms "Fashion Against Aids", og nå er den endelig ute i butikkene!! Den ser slik ut (Notice håret til Bill..):



Og her ser du jentemodellen:


Jeg skal selvflgelig kjøpe en til både Jan og meg når jeg får sjansen. H&M her i byen har dem selvfølgelig ikke..