tirsdag 19. januar 2010

Bloggutfordring - 7 punkter

Jeg tok utfordringen fra Liseliten, som ga den til alle som ville ha den. Det gjør jeg også, forresten!

Her er sju punkter om meg selv:
1. Det beste jeg vet på pizza er jalapenõs.
2. Den beste TV-serien jeg vet om er Skins.
3. Jeg vurderer sterkt å søke meg inn på Høgskolen i Hedmark avdeling Rena til høsten.
4. Jeg kjøpte en osthøvel i dag.
5. Jeg spiser veldig usunt for tiden.
6. Jeg elser Pepsi Max.
7. Jeg liker dårlig å være alene hjemme i leiligheta.

lørdag 2. januar 2010

Året 2009

Året som nå har gått var mitt desidert beste år noensinne, og derfor vil jeg skrive et lite sammendrag.

Januar: Jeg gikk rundt og var forelsket i Bill Kaulitz og Marius på musikklinja, og var generelt i godt humør. Mannen Som Elsket Yngve var også et hett tema, jeg gjorde stor innsats på skolen, og Bill hadde forøvrig fått ny sveis. En annen ting jeg likte var dobbelhelixer.

Februar: Her skjedde det ting. Det første var at jeg møtte Jan for første gang - på valentinsdagen, i bursdagen til Sigrid og Simon. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke ble forelsket ved første øyekast, mye grunnet at han tilsynelatende hadde kjæreste, og at Tina utbrøt "Hold deg unna ham, kjæresten hans er helt gal!" da jeg fnisende tilsto at jeg synes han var ganske søt. Deretter bar det avgårde til Anette, hvor vi festet relativt veldig hardt, før det var rett på nattbussen til Gardermoen og videre på jentetur til Tenerife. OG JEG DØDE IKKE!!


Åtte glade jenter på tur. (Annelise bak kamera)

Mars: Jeg ble endelig sammen med Jan på fest hos Lise den 14., og det var russedåp. (Russenavn: Tokio Hotel) Jeg var generelt veldig lykkelig.

April: Påskeferie med bare slamping og kos, nyforelsket og tentamener. Og så ble russetida sparket i gang!

Idyll i skogen på Hjelset.


Lilla påskeelg!

Mai: Russetida startet for fullt, og Jan ble sittende alene på en øde øy for å passe mange, mange fisk. Men jeg besøkte ham, og vi hadde det så koselig! Han var der en uke, og imens hadde jeg russevors hjemme hos meg, noe som var svært morsomt. Så gikk nå dagene, med biologiprøve og russeknuter (35 til sammen!), og så var det plutselig 16. mai. Her må vi bare nevne Rybak! Vi som var på vors hos Marianne, kom på den supre ideen å drikke hver gang han fikk 10 eller 12 poeng. En relativt glad gjeng vandret imot Mocca, og vi koste oss med kjentfolk! 17. mai rakk jeg ikke russetoget, men men.. Så dro vi til Trondheim, hvor vi besøkte Eirik og Elise og dro på Trondheim Rock Fæst (Kamelot + Dimmu Borgir) med Rovik. Shopping ble det også! Jeg fant også ut at vi skulle på Hovefestivalen, og Gerard Way ble pappa til lille Bandit.

Juni: Eksamener (nynorsk, norsk og historie og filosofi skriftlig, norsk muntlig), hvorav muntlig satt en stopper for ACDC-konserten jeg egentlig skulle på. Jeg reiste på Hovefestivalen, og rakk dermed ikke avlutningen for tredjeåret. Men det var verdt det! Beste uka noensinne...

Juli: Jeg jobbet hele måneden, så det var stort sett bare det + at jeg fant ut at jeg måtte ha et friår hvor jeg tenkte gjennom hva jeg ville bli. Vi kjøpte oss også en tarantell, og ga ham navnet Rovik.

August: Vi flytter fra Grinndalen til Vuggaveien, og jeg prøver å få meg en jobb, uten resultat. Vi drar på Øyefestivalen og vi besøker bestemor i Skien.

September: Bill og Tom hadde bursdag, vi fikk servert Automatic, og jeg begynte på jobbkurs i regi av NAV. Stort mer er det vel ikke...

Oktober: Nå fikk jeg meg jobb på Bohus! Vi hadde vors i Vugga sammen med blant annet Rovik, Therese og Marianne, og Jan ble kjempefull.

November: Vi fikk endelig en dato på konserten! 3. mars, og alle hjerter gleder seg. Det er bare to måneder til! Jeg begynner så smått med juleforberedelser, og skriver ønskeliste.

Desember: Jul, jul, jul. Jul på jobb, jul hjemme, jul i hjertet og jul i sinnet. Jeg hadde bursdag og fikk meg marsvin, og Jan dro på Sonata-konsert i Oslo sammen med Rovik, Mikkel og Britt Unni. Vi feiret julaften hos svigermor, og 1. juledag hos mamma. 2. juledag i Vugga, og nyttårsaften hos Sigrid.

SLUTT!